Hoppa till sidans innehåll

Extra insatt årsmöte 28/3 kl 19.30

06 MAR 2019 13:50
  • Uppdaterad: 06 MAR 2019 13:50

Som meddelats på årsmötet, har vår ordförande Karin Odh önskat lämna ordförandeposten i Stävie ryttarförening. Karin kommer fortfarande att vara engagerad i vår förening, bla med tävlingsverksamheten. Valberedningen har sedan en tid tillbaka påbörjat sökandet efter en ny ordförande men hade ingen kandidat att presentera på årsmötet. Det beslutades att valberedningen får en månad på sig att hitta en lämplig kandidat.

 

Efter ca 15 år i styrelsen och 11 år som ordförande för föreningen har jag nu valt att lämna mitt uppdrag. Det har varit fantastiskt roliga år tillsammans med alla som suttit och sitter med i föreningens styrelse. Vi är många som arbetat med idéer, utveckling, förändring och visioner för föreningen. Ekonomin i föreningen är dessutom god och välskött. Nu kommer jag att ägna min ideella tid åt att arrangera tävlingar, något jag i flera år gjort parallellt med styrelsearbetet. Jag hoppas min plats i styrelsen kan locka någon som, liksom jag, ser värdet i föreningsarbetet och får uppleva allt som den ideella idrottsrörelsen kan ge tillbaka.  

Som ordförande är du den som kallar till, och leder de styrelsemöten vi har ca 10 gånger per år. Du läser av och svarar eventuellt på de mail som inkommer till föreningens g-mail samt tar del av information som kommer från Svenska Ridsportförbundet. Två gånger per år träffas alla Skånes ordförande på en träff i Flyinge för att få information och utbyta erfarenheter. Enstaka möten med kommunen eller HALK (Hästalliansen i Lund) har också förekommit i och med det planerade bygget av LCRs nya anläggning. Det har alltid varit trevligt att träffa "kollegor" från övriga föreningar! 

Alla frågor som finns kommer jag att svara på om du vill veta mer! 

Hälsningar Karin Odh

 

Har du frågor kring arbetet som ordförande kontakta Karin Odh, This is a mailto link . Vet du redan att du skulle kunna tänka dig ordförandeposten kontakta valberedningen via This is a mailto link

Skribent: Fia Jakobsson
Epost: Adressen Gömd

 

 Stävie Rf tackar våra sponsorer:

 

gulliksson

 

melle

alfalaval

sydsten_logo

 

Sparbanken Skåne

 

 

Hitta oss på Facebook! 

 

Bildresultat för facebook logotyp

 

Kontaktuppgifter 

This is a mailto link 

Bg 703-6023

 


Egentid i ridhuset

Ridhusregler

Ridhusschema

 Alla ryttare ska bära hjälm på hela anläggningen! 


 Samarbete Stävie vs Torns

3-3-company_logo1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Postadress:
Stävie RF - Ridsport
Maria Jacobsson, Fels Mosse 193
22591 Lund

Besöksadress:
Vallkärra Boställe
22591 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info