Hoppa till sidans innehåll

Info om Föreningen


 
Stävie Ryttaförening är en ideell förening som funnits sedan 1928 och är därmed en av Sveriges äldsta ryttarföreningar. Sedan 1994 bedriver föreningen sin verksamhet vid Stävie Ridhus i Vallkärra norr om Lund.

Klubben har idag ca 130 medlemmar, allt ifrån de minsta ponnyryttarna till landslagsryttare med OS-meriter.
Stävie Ryttarförening är din förening! Det är också min förening, och alla andra medlemmars förening. Helt enkelt; det är VÅR förening och den blir vad vi gör den till, varken mer eller mindre. 
Man kan välja att vara med i Stävie Ryttarförening för att kunna lösa licens och för att ha tillgång till ett ridhus och kanske en tränare. Men utöver det så kan man också välja att vara med i en förening som finns för sina medlemmar, med en rolig verksamhet där vi träffas kring vårt stora gemensamma intresse. 
Alla är välkomna i gemenskapen, det spelar absolut ingen roll vem du är eller vilken häst du har. Du behöver inte vara tävlingsryttare eller ägna dig åt någon speciell ridsportgren och du behöver inte känna andra i föreningen i förväg.

Föreningen arrangerar kurser för dig med egen häst och ingen ridskoleverksamhet finns. Då man deltar i föreningens aktiviteter eller rider på anläggningen ingår man i föreningens funktionärsorganisation. Läs mer om detta under fliken Funktionärer.
Ryttarföreningen har som mål att erbjuda ryttare på alla nivåer och med egen häst, träning och utvecklingsmöjligheter. Läs mer under fliken Kurser.
Föreningen samarbetar med Torns & Dalby Rf vilket innebär att medlemmar i resp. förening kan delta i varandras aktiviteter.
 
Uppdaterad: 27 DEC 2014 08:50

 

 Stävie Rf tackar våra sponsorer: 

 

gulliksson  

melle

 

alfalaval

 

 

 

Nu går startskottet för Sparbanken Skåne - Sparbanken Skåne

 

Hitta oss på Facebook! 

 

Bildresultat för facebook logotyp

 

Kontaktuppgifter 

This is a mailto link 

Bg 703-6023

 


Egentid i ridhuset

Ridhusregler

Ridhusschema

 Stävie Rf är en rökfri anläggning!


Samarbete Stävie vs Torns

3-3-company_logo1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Postadress:
Stävie RF - Ridsport
Helen Hwasser, Vallkärra 311
22591 Lund

Besöksadress:
Vallkärra Boställe
22591 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info