Hoppa till sidans innehåll

Kallelse till extrastämma i Stävie Ridhusförening

18 MAR 2018 20:32
Stävie Ridhusförenings styrelse kallar härmed andelsägare i Ridhusförening till extrastämma den 22/4 kl. 18.00 i Cafeterian med anledning av de tidigare föreslagna stadgeändringarna.
  • Uppdaterad: 04 APR 2018 08:19

På årsstämman den 17/3 2018 beslutades om stadgeändringen nedan. På extrastämman den 22/4 skall beslut om fastställande av denna stadgeändring fattas.  

Styrelsen föreslår att stämman beslutar om ändring  av 8 § i föreningens stadgar enligt följande lydelse (ändringarna understrukna): 

§ 8 Andelsmedlem som nyttjar ridhuset och ridbanorna skall till föreningen erlägga en årsavgift som av föreningsstämman skall bestämmas till högst 1000 kr per nyttjande familjemedlem. Årsavgiften skall dock aldrig överstiga 1600 kr per familj. Innan ridhuset tas i bruk skall andelsmedlem anmäla till Styrelsen sin eller familjemedlems avsikt att nyttja ridhuset samt betala årsavgift på sätt som styrelsen bestämmer. Andelsmedlem som nyttjar ridhuset och ridbanorna måste även vara medlem i Stävie Ryttarförening. 


 Styrelsen föreslår således en höjning av taket för nyttjandeavgiften. Detta innebär inte nödvändigtvis att den faktiska avgiften höjs lika mycket. Då föreningen inte har en heltäckande ansvarsförsäkring för ridaktiviteter på anläggningen, men Stävie Ryttarförening har detta, så måste andelsmedlem som önskar nyttja riduset vara medlem i ryttarföreningen för att omfattas av försäkringsskyddet.

Skribent: Karin Odh
Epost: This is a mailto link

 

 Stävie Rf tackar våra sponsorer:

 

gulliksson

 

melle

alfalaval

sydsten_logo

 

Sparbanken Skåne

 

 

Hitta oss på Facebook! 

 

Bildresultat för facebook logotyp

 

Kontaktuppgifter 

This is a mailto link 

Bg 703-6023

 


Egentid i ridhuset

Ridhusregler

Ridhusschema

 Alla ryttare ska bära hjälm på hela anläggningen! 


 Samarbete Stävie vs Torns

3-3-company_logo1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Postadress:
Stävie RF - Ridsport
Helen Hwasser, Vallkärra 311
22591 Lund

Besöksadress:
Vallkärra Boställe
22591 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info