Hoppa till sidans innehåll

Sammanfattning ungdomsmöte m. inbjudan till nästa möte 1/3!

19 FEB 2020 09:19
Välkomna till nästa ungdomsmöte den 1/3 kl 17.30 i cafeterian (med fika såklart!). Huvudfråga: Planering av påskevenemang men även börja titta på aktiviteter längre fram. OSA senast 28/2 till This is a mailto link. Vi ses!
  • Skapad: 19 FEB 2020 09:19

Den 16/2 hade vi möte med ungdomarna i klubben om vad ungdomssektionen ska ha för aktiviteter under året. Det kom fram många riktigt bra förlag! Det bestämdes en första aktivitet i form av bowling i Lund tillsammans  den 21/3 kl 17, med middag efteråt hemma hos ordförande Mai, för alla ungdomar! En separat inbjudan kommer gå ut per mail och på hemsidan med mer detaljer.

Vi talade också om att vi gärna vill anordna ett påskevent under en eftermiddag i samband med påsken med tävlingar både med och utan häst och andra aktiviteter samt ev. övernattning i cafeterian efteråt. Den 1/3 kommer vi att ha möte (anmäl till This is a mailto link) och då kommer främsta frågan vara att planera detta (kommer också skickas ut på mail).

Utöver detta som ligger mer i närtid har vi planer på mindre aktiviteter som uteritter, träningar, övernattningar, minigolf, avsutten träning osv. men även större evenemang som julshow, helgridläger i sommar, klubbmästerskap och Pay&Ride/Jump (för att få in pengar till ungdomssektionen). Det ska bli så roligt att komma igång med året och vi har alla mycket att se fram emot!

 

Mai Stensson

Ordförande ungdomssektionen 

 

 Stävie Rf tackar våra sponsorer:

 

gulliksson

 

melle

alfalaval

sydsten_logo

 

Sparbanken Skåne

 

 

Hitta oss på Facebook! 

 

Bildresultat för facebook logotyp

 

Kontaktuppgifter 

This is a mailto link 

Bg 703-6023

 


Egentid i ridhuset

Ridhusregler

Ridhusschema

 Alla ryttare ska bära hjälm på hela anläggningen! 


 Samarbete Stävie vs Torns

3-3-company_logo1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Postadress:
Stävie RF - Ridsport
Helen Hwasser, Vallkärra 311
22591 Lund

Besöksadress:
Vallkärra Boställe
22591 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info