Hoppa till sidans innehåll

Vikigt info medlemmar/funktionärer!

03 APR 2020 12:34
Information angående rådande läge angående tävlingar, öppna banor och funktionärs
  • Uppdaterad: 26 APR 2020 07:43

Som ni säkert redan vet är alla tävlingar i hela landet inställda fram till minst 31/5 och vi kommer därför inte att kunna arrangera några tävlingar under april och maj. Vad gäller kvällshoppningen i juni får vi avvakta beroende på hur smittoläget ser ut. Detta innebär såklart ett stort ekonomiskt och sportsligt avbräck för föreningen och vi får försöka tänka om. Några tävlingsledare samt delar av styrelsen hade möte igår, 2/4, och diskuterade noga igenom vilka direktiv som gäller i dagsläget och vad vi kan erbjuda istället. Vi planerar nu för Öppen bana i både dressyr och hoppning under vissa tider i april och maj och hoppas att vi kan få besökare och intäkter på detta sätt. Vi har varit i kontakt med Smittskydd Skåne och följer självklart de aktuella rekommendationer som gäller även om vi vet att läget snabbt kan ändras. 

För dig som tidigare var uppsatt som funktionär gäller därför följande: 

  • Vi planerar för en Öppen bana i dressyr mellan den 10/4 - 13/4 samt hoppning 17/4-26/4 och 17/5-31/5. Alla dessa aktiviteter kräver att vi alla hjälps åt före, under och efteråt. 
  • Du kan bortse från det Funktionärsschema som gjorts för tävlingarna i april och maj förutom ni som redan stod uppsatta på banbygge den 17 april, ni behåller ert pass. 
  • Alla som står uppsatta på tidigare schema förväntas hjälpa till på något sätt. Därför finns det nu ett nytt schema HÄR med nya tider/pass där du själv får ansvara för att fylla i när du kan.  Detta görs lättast via en dator eller så laddar du ned Google Kalkylappen på din Smartphone. Fyll i schemat så snart som möjligt så ansvariga kan planera! 
  • Självklart gäller de aktuella rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten; stanna hemma om du är sjuk, håll avstånd och tvätta händer noga. Om det kommer nya direktiv så kan allt förändras. 

Om du har andra idéer på hur vi kan kompensera ekonomiskt för våra inställda tävlingar så är det fritt tänk!  Alla Öppna banor kommer att läggas ut som Facebookevenemang och det är även under resp. evenemang du hittar bokade tider. Ridhuset är alltså öppet för övrig ridning för er med ridhuskort/andel om det inte är bokat. Medlemmar med anläggningskort och andel kan även boka utan avgift förutsatt att man då hjälper till. Visa hänsyn samt välkomna de som bokar tider på Öppen bana. 

Med önskan om en solig och hälsosam vår!

Skribent: Ebba Stensson
E-post: This is a mailto link

 

 Stävie Rf tackar våra sponsorer: 

 

gulliksson  

melle

 

alfalaval

 

 

 

Nu går startskottet för Sparbanken Skåne - Sparbanken Skåne

 

Hitta oss på Facebook! 

 

Bildresultat för facebook logotyp

 

Kontaktuppgifter 

This is a mailto link 

Bg 703-6023

 


Egentid i ridhuset

Ridhusregler

Ridhusschema

 Stävie Rf är en rökfri anläggning!


Samarbete Stävie vs Torns

3-3-company_logo1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Postadress:
Stävie RF - Ridsport
Helen Hwasser, Vallkärra 311
22591 Lund

Besöksadress:
Vallkärra Boställe
22591 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info